MARC & KAY - BIO - Forró csokoládé
Forró csokoládépor a "Marc & Kay" bio manufakturától.
Elkészítés: a tasak tartalmát 1 bögre (~250ml) forró tejben (max. 80 °C) elkeverjük. Azonnal fogyasztható.
Összetevők: kakaópor (100%) enyhén zsírtalanított*. *Szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes, vegán termék. Nyomokban szóját, mogyoró- és dióféléket, tejet tartalmazhat.
Kiszerelés: 20g
Átlagos tápérték 100g-ban:
ENERGIA
|
1560KJ /379kcal
|
SZÉNHIDRÁTOK
amelyből cukor
|
47g
0,9g
|
ZSÍR
amelyből telített
zsírsavak
|
21g
13g
|
FEHÉRJE
|
19g
|
SÓ-NÁTRIUM
|
0,1g
|
|