Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magunkról

Webshopunk a budapesti Budagyöngye Bevásárlóközpontban található üzletünk virtuális párja.

Célunk, hogy akár személyesen boltunkban, akár így, a távolságot áthidalva továbbadjuk vásárlóinknak a TEÁzás "csínját-bínját". Örömmel segítünk a választásban; ellátunk benneteket tanáccsal, ötlettel, olvasmányos történettel; arra törekszünk, hogy otthonaitokban valóban az ízléseteknek megfelelő, kedvenc TEÁtok kerüljön a csészébe.

Fogyaszd a TEÁt komolyan, szertartásosan, minden cseppjére kiemelt figyelmet fordítva, vagy könnyedén az irodában, kanapédon takaróba burkolódzva, forrón melengetőn megnyugvást keresve, jeges frissítőként nyáron... magában, tejjel, édesen vagy fűszerként egy különleges receptben, hidd el, mindegyiknek van létjogosultsága! A TEA az egyik legdemokratikusabb ital a világon, kultúrák százai idomították saját szokásaikhoz. Egészen biztos megtalálod a kedvedre valót: pazar csúcsminőséget Kína, Korea, Vietnam vagy Japán kis teakertjeiből, India, Srí Lanka impozáns ültetvényeiről... klasszikus blendeket a reggeli ébresztőhöz... esti nyugtató herbakeverékeket Európa és Afrika virágoskertjeiből. 

Nem titok, számunkra a TEA igazi szerelem... és bizony ez már egy hosszú ideje tartó kapcsolat... 
A különböző hátterű, kezdeti félénk ismerkedések után magával ragadott mindkettőnket a TEA és a hozzá kapcsolódó sokszínű kultúra... a maga évezredes tradíciói, káprázatos kincsei, az állandóan felfedezésre váró újdonságai. Kedvtelésből, kalandból komoly érdeklődés, elkötelezettség lett, a viszonyunk vele elmélyült és komollyá vált... Így, ketten együtt, már több mint 20 éve szoros kapcsolatban élünk a nagybetűs TEÁVAL... és féltékenység ide vagy oda, bizony más családokból származó, távoli rokonaival is, hol lazábbra- hol szorosabbra fonva a szálakat. Imádjuk a különleges Oolongokat, a jó kis malátás-zamatos Assamokat tejjel, az illatos yunnani zöldeket... de nyáron örömmel keverünk TEÁból akár egy gyümölcsös koktélt is, melyhez az erős ceyloni feketék például kiváló alapot nyújtanak... 

Nálatok melyik az abszolút kedvenc? 

Kövessetek minket Facebook és Instagram oldalunkon is! Sok friss fotót és újdonságot, aktualitást osztunk meg veletek ott is... De bármennyire is igyekszünk, a személyes válogatás élményét, az illatok megismerését természetesen nem pótolhatja az oldalunkon szerzett információ. Higgyetek a saját szemeteknek, orrotoknak, és amennyiben lehetőségetek van rá, látogassatok el hozzánk! 

Várunk:

Dóra és Szilvi
TeaHome - Kedvenc teáid otthona- Kedvenc teáid otthonra