Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Webshopunk a budapesti Budagyöngye Bevásárlóközpontban található üzletünk virtuális párja. Célunk, hogy akár személyesen boltunkban, akár így, a távolságot áthidalva továbbadjuk vásárlóinknak a TEÁzás "csínját-bínját".

Nem titok, számunkra a TEA igazi szerelem... tartunk is belőle több, mint 250 félét...

Örömmel segítünk a választásban; ellátunk Benneteket tanáccsal, ötlettel, olvasmányos történettel; arra törekszünk, hogy otthonaitokban valóban az ízléseteknek megfelelő, kedvenc TEÁtok kerüljön a csészébe. 

Bármennyire is igyekszünk, a személyes válogatás élményét, az illatok megismerését természetesen nem pótolhatja az oldalunkon szerzett információ. Higgyetek a saját szemeteknek, orrotoknak, és amennyiben lehetőségetek van rá, látogassatok el hozzánk, lelkesen nyitogatjuk nektek helyben is a teásdobozainkat!

Fogyaszd a TEÁT komolyan, szertartásosan, minden cseppjére kiemelt figyelmet fordítva, vagy könnyedén az irodában, kanapén bekuckózva, jegesen frissítőként, forrón melengetőn, megnyugvást keresve... magában, tejjel, édesen vagy fűszerként egy különleges receptben, hidd el, mindegyiknek van létjogosultsága!

A TEA az egyik legdemokratikusabb ital a világon, kultúrák százai idomították saját szokásaikhoz. Egészen biztos megtalálod a kedvedre valót: pazar csúcsminőséget Kína, Korea, Vietnam vagy Japán kis teakertjeiből, India, Srí Lanka impozáns ültetvényeiről... klasszikus blendeket a reggeli ébresztőhöz... esti nyugtató herbakeverékeket Európa és Afrika virágoskertjeiből. Imádjuk a különleges Oolongokat, az Assamokat tejjel, a yunnani zöldeket... de nyáron örömmel keverünk TEÁból akár egy gyümölcsös koktélt is, melyhez az erős ceyloni feketék például kiváló alapot nyújtanak...

TEAválasztékunk mellett minőségi kiegészítőket is találsz: dobozokat, bögréket, kannákat, csészéket... eszközöket matchához, senchához, matéhoz... Nektek válogattunk mindent... darabonként, szeretettel...

Kövessetek minket Facebook és Instagram oldalunkon is!  Sok friss fotóval, újdonsággal várunk Benneteket...