Palermo, Catania, Siracusa, Ragusa, Etna… caponata, arancine, cannolo… Sőt a legenda szerint a "gelato" vagyis a fagylalt is innen származik. No és persze a "Cosa Nostra"... Kinek mi jut eszébe Szicíliáról(?!)...nekünk csak "az a dolgunk", hogy kínálatunkból ne hagyjuk ki ezt a kellemes, kissé fanyar ízű vérnaranccsal ízesített teát. Zamatos szicíliai sanguinello vérnaranccsal, vérnarancshéjjal és cékladarabokkal kevert fekete teakompozíció, melyben a lédús sanguinello kellemes, kissé fanyar íze remekül harmonizál a tea testes-fűszeres zamatával.
Összetevők: fekete tea (ceyloni, dél-indiai, kínai), vérnarancshéj, cékladarabok, természetes aroma
Kiszerelés: 100g
Elkészítés:
4-5 tk/l 100°C 3-4 perc
|