Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teakínálatunkról

Minőség, biztonság és élvezet.

Három szempontrendszer egysége, mely alapvető fontossággal bír teaválasztékunk összeállításánál. Százával kóstoljuk a beérkező mintákat, több fázisban tesztelve és összevetve az ízeket, illatokat, látványt.

Beszerzési forrásaink kiválasztásánál elsődleges szempontként határozzuk meg, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk, akik tapasztalataiknak és "méretüknek" megfelelően kellő laboratóriumi háttérrel és nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek, ugyanakkor meghatározott és szűk viszonteladói hálózattal bírnak. Ennek köszönhetően a nálunk vásárolt tea olyan kisebb cégeknek köszönhetően jut el boltunkig, majd a csészédig, melyek minőségre törekvő alapfilozófiájuk az egyes teakertekkel és gazdaságokkal hosszú ideje fennálló személyes és szoros kapcsolatrendszerre épül, így alapvető a kertekben dolgozók élet-és munkafeltételei iránti felelősség és az adott környezet növény-és állatvilága iránti tisztelet. 

Üzletünk teaválasztékának kialakításában a beszerzési források mellett éppolyan fontos vásárlóink ízlése, igénye és elégedettsége is. Örömmel fogadjuk a visszajelzéseket a teákról, és igyekszünk úgy összeállítani, továbbá folyamatosan frissíteni a kínálatot, hogy abban mindenki megtalálja a kedvenceit illetve mindig legyen valami újdonság is a polcokon.

Teáink mellett minőségi kiegészítőket is találsz: dobozokat, bögréket, kannákat, csészéket... eszközöket Matchához, Senchához, Matéhoz... Nektek válogattunk mindent... darabonként, szeretettel...