Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

KISKERTEK A MAGASBAN - Konyhakertek ládában. Tervezz, építs, szüretelj! - Matt Franks

3.990 Ft
Menny.:db

Matt Franks: Kiskertek a magasban 

Úgy gondolod, hogy nincs elég időd vagy megfelelő helyed arra, hogy magad termelj zöldséget és gyümölcsöt? Lehet, hogy tévedsz! Ha követed a szerző, Matt Franks neves brit kertészeti szakértő tanácsait, evvel a módszerrel valóságos paradicsomot varázsolhatsz a lakóhelyed közelébe – legyen az lapostető, szűk erkély, vagy egy parányi sovány földdarab.

- Szinte minden környezetben akad kertészkedésre alkalmas hely! Könyvünk segít megkeresni és „belakni” ezeket a rejtett zugokat is.
- A konyhakert ládában, azaz a magaságyásos növénytermesztés valóságos csoda – és te magad is olcsón és könnyedén megvalósíthatod!
- Telepíts zöldség- és fűszerkertet, ültess gyümölcsfákat nagyméretű ládákba, a lakásod közvetlen közelébe!

 Kiskertek a magasban az alábbi, ötlépéses, egyszerű módszerrel segít:

  • A megfelelő hely kiválasztása
  • Növényládák építése
  • Vetés, ültetés
  • Kertgondozás
  • Betakarítás

Lakhatsz albérletben, lehet parányi erkélyed vagy csupán egy ablakpárkányod, Matt Franks megmutatja, hogyan varázsolj magad köré környezetbarát konyhakertet. Mindehhez mobil-applikációkat, online ismertetőket és fórumokat is segítségül hív.

Eldobott raklapokból vagy deszkadarabokból elkészítheted saját növényládáidat; egyszerű, környezetkímélő módszerekkel távol tarthatod a kártevőket; megtanulhatod, mikor, hova mit célszerű ültetni, és hogy mire használhatod az okostelefon alkalmazásait. Kell ennél több egy kezdő kertésznek?

Termékadatok

Kiadó Kossuth Kiadó, 2017
Tulajdonságok
210 x 250 mm
144 oldal
színes fotókkal