MARC & KAY - BIO - Forró csokoládé
Forró csokoládépor a "Marc & Kay" bio manufakturától.
Elkészítés: 2 púpos teáskanál port 1 bögre (~250ml) forró tejben (max. 80 °C) elkeverjük. Azonnal fogyasztható.
Összetevők: nádcukor*, kakaópor*, chili*. *Szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes, vegán termék. Nyomokban szóját, mogyoró- és dióféléket, tejet tartalmazhat.
Kiszerelés: 250g
Átlagos tápérték 100g-ban:
ENERGIA
|
1649KJ /392kcal
|
SZÉNHIDRÁTOK
amelyből cukor
|
63,7g
58,2g
|
ZSÍR
amelyből telített
zsírsavak
|
8,8g
5,5g
|
FEHÉRJE
|
7,6g
|
SÓ-NÁTRIUM
|
20mg
|
|